به گزارش جام جم آنلاین از میزان، ساعت 3 بامداد امروز فردی در تماس با پلیس از وجود یک جسد در سه راهی وراغول به سمت نگین بتون مشگین شهر خبر داد. با حضور تیم های ویژه پلیس آگاهی در صحنه تحقیقات اولیه آغاز شد.
بررسی ها نشان می داد جسد متعلق به مردی حدودا 60 ساله است که از ناحیه سر دچار جراحت و ضربه های سنگین شده و همین موضوع سبب شده تا سر و صورت این فرد خون آلود باشد. همچنین مشخص شد قتل در نقطه ای دیگر رخ داده و جسد برای رد گم کردن به این مکان منتقل شده است.
با محرز شدن وقوع قتل، تحقیقات برای شناسایی هویت مقتول آغاز شد اما با توجه به نبود هیچ مدرک هویتی، هیچ امکان شناسایی مقتول وجود نداشت.
در ادامه با اعلام موضوع به بازپرس جنایی، او دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی برای شناسایی هویت و علت دقیق مرگ را صادر کرد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد