به گزارش جام جم آنلاین ، روغن عادی زیتون در پخت و پز کاربرد بیشتری دارد و نباید زیاد داغ شود. با این همه، کارشناسان تاکید میکنند بهترین نوع مصرف آن، مصرف در سالاد، سوپ، پنیر و پاستا بوده و بهتر است فقط در حد تفت دادن داغ شود.
روغن امگا 3: مصرف روغن امگا 3 امراض قلبی، سکته و حملات قلبی را از مصرفکنندگان دور میکند. آشپزی با این روغن بسیار ساده است بویژه اگر در رژیم غذایی خود انواع ماهیها را گنجانده باشید.
روغن هسته انگور: این روغن سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است و فقط 10درصد چربی اشباع شده دارد. از این روغن فقط باید برای تفت سریع استفاده شود.
روغن کانولا: روغن کانولا یکی از کمچربترین روغنهای گیاهی است که در پخت و پز از آن استفاده میشود.
روغن کنجد: این روغن حاوی آنتیاکسیدانهای فراوانی است و ثابت شده در کاهش فشار خون نقش مهمی دارد. از انواع تصفیه نشده آن بهتر است در سالاد استفاده شود.
روغن بادام زمینی: این روغن تحمل دمای بسیار بالا را دارد و برای سرخکردن گوشت به کار میرود.
روغن گردو: این روغن را میتوان در حد متوسط داغ کرد. البته در پخت و پز بیشتر کاربرد دارد تا سرخ کردن.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد