انجمن قلب آمریکا هشدار داد؛

به این دلایل روغن نارگیل مصرف نکنید!

غذاهایی که سیستم ایمنی را تقویت می کنند

وظیفه محافظت از بدن در برابر انواع میکروب، باکتری، ویروس و عوامل بیماری زا به عهده سیستم ایمنی است و به طور کلی سلامت بدن در گرو سیستم ایمنی سالم و قوی است.
کد خبر: ۸۹۰۷۴۴
غذاهایی که سیستم ایمنی را تقویت می کنند

به گزارش جام جم سرا ، ایدز، سرطان، ام اس و آرتریت روماتویید، مهمترین و شایع ترین بیماریهایی هستند که به دلیل ضعف سیستم ایمنی بوجود می آیند.

ورزش منظم، دوری از تنش و استرس و نوشیدن آب کافی نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارند و در کنار این عوامل، مواد غذایی وجود دارند که به بهبود عملکرد این سیستم کمک می کند. در ادامه به برخی از این مواد اشاره شده است.

سیر

سیربه عنوان یک آنتی اکسیدان قوی، سبب تحریک گلبول های سفید خون شده و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

این ماده ارزشمند غذایی به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی، یکی از مهمترین مواد غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی محسوب می شود.

گریپ فروت

این ماده غذایی سرشار از ویتامین C است و نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد.

قارچ

قارچ مملو از سلنیوم و آنتی اکسیدان است که در تقویت سیستم ایمنی موثرهستند. همچنین ویتامین B و نیاسین موجود در این ماده غذایی سبب بهبود عملکرد سیستم ایمنی می شود. خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی این ماده غذایی در مطالعات بی شماری به اثبات رسیده است.

انواع سبزیجات

کارتنوئیدها یک آنتی اکسیدان بسیار قوی موجود در انواع سبزیجات هستند که سبب تقویت سیستم ایمنی می شوند.

گل کلم

خانواده کلم از جمله، کلم بروکلی، گل و برگ کلم، با افزایش باکتری های مفید در تقویت سیستم ایمنی موثرند؛ همچنین گلوتاتیون موجود در کلم، خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد.

انواع آجیل

آجیل حاوی مقادیر بالای پروتئین، ویتامین E و اسیدهای چرب امگا 3 است که از بدن در برابر انواع عفونت ها محافظت می کند.

ماست

ماست مملو از باکتری های مفیدی است که از طریق روده جذب می شوند و قاتل انواع بیماری های مرتبط با سیستم ایمنی هستند.

شیر کم چرب

شیرحاوی باکتری های مفید، چربی مفید، ویتامین A ، روی و آنزیم های مختلف است که به تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.

نارگیل و روغن نارگیل

روغن نارگیل سرشار از اسیدلوریک است که در بدن به مونولورین تبدیل می شود. مونولورین سبب تقویت سیستم ایمنی می شود

انواع توت

تمام محصولات خانواده توت سرشار از آنتی اکسیدان بوده که در تقویت سیستم ایمنی نقش دارند.

چای سبز، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، بلغور گندم و جو، ماهی، هویج، اسفناج، پیاز، غلات و تخم مرغ نیز سبب تقویت سیستم ایمنی می شوند.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها