به گزارش جام جم آنلاین ، افرادی که به سرماخوردگی مبتلا میشوند باید از میوه و مایعات بیشتری استفاده کنند، به دلیل این که مصرف مایعات و میوه سموم را از بدن خارج میکند و موجب بهبود سریعتر آنها میشود.
حدود 40 سال پیش این نظریه مطرح بود که ویتامین C در پیشگیری از سرماخوردگی مؤثر است و همه فکر میکردند این ویتامین از ابتلای افراد به سرماخوردگی جلوگیری میکند.
ولی امروزه ثابت شده ویتامین C در درمان و بهبود علائم سرماخوردگی و در کوتاه کردن دوران نقاهت این بیماری در افراد مفید است.
در واقع، تغذیه مناسب، سیستم ایمنی بدن افراد را قویتر میکند و افرادی که رژیم غذایی آنها از چهار گروه اصلی غذایی تشکیل شده باشد، دارای بدن قویتری هستند.
البته افرادی که به سوءتغذیه مبتلا هستند، بیشتر به عفونتهای ویروسی مبتلا میشوند و بروز بیماریهایی مانند سرماخوردگی ناشی از همین عفونتهاست و شدت و مدت بیماری در این افراد بیشتر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: