مواد لازم :
طرز تهیه پاستای مرغ و خردل :
1. در یک ماهیتابه روغن و کره را حرارت دهید و به آن مرغ های خرد شده را اضافه نمایید و تفت دهید تا طلایی شوند .
2. در فاصله سرخ شدن مرغ ها در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس پاستا ها را در آن ریخته تا نرم شوند . برای تهیه سس پنیر و مخمر و خردل را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب در یک شیرجوش با حرارت کم مخلوط نمایید .
3. این کار را به صورت یکنواخت و به مدت سه دقیقه انجام دهید . پاستاهای جوشیده شده را آبکش نموده و مقداری روغن زیتون به آن ها اضافه نمایید .
4. در ظرف مخصوص سرو بریزید و سس را به همراه مرغ های پخته شده به آن اضافه نمایید . به آرامی مخلوط نموده و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه سس به خورد پاستا برود و بعد پاستای مرغ و خردل را می توانید میل نمایید .
منبع :آشپزباشی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: