درگوشی

شنیده می‌شود رابطه علی منصوریان و وحید امیری با انتقال این بازیکن به پرسپولیس به طور کلی شکرآب شده و سرمربی جدید استقلال بشدت از بازیکن سابقش ناراحت است. منصوریان امیری را به نفت برد و نقش مهمی در حضورش در تیم ملی داشت.
کد خبر: ۹۱۲۴۶۰

شنیده می‌شود علت دلخوری شدید محسن بنگر از سید‌جلال حسینی این است که او در روزهای مذاکره با پرسپولیس به‌هیچ‌وجه این بازیکن را در جریان نگذاشت. سید جلال در واقع جانشین محسن در تیم شد. بنگر توقع داشت با توجه به پیگیری‌های زیادش در فصل گذشته، حداقل امسال سید‌جلال پیش از حضور در پرسپولیس یک تماس تلفنی با او می‌گرفت.

شنیده می‌شود وحید طالب‌لو دروازه‌بان استقلال که در لیست مازاد این تیم قرار گرفته بشدت از منصوریان دلخور است. وحید گفته توقع داشت با احترام با او برخورد کنند.

شنیده می‌شود باشگاه مسیمیر قطر خواهان تمدید قرارداد محمد نوری است. این باشگاه به لیگ دسته دوم سقوط کرده و بعید به نظر می‌رسد او به قطر بازگردد.

شنیده می‌شود جابر انصاری، مهاجم آبی‌ها در تماس تلفنی با منصوریان، بشدت از وضع مالی استقلال گلایه کرده و گفته به خاطر مشکلات مالی‌اش، دیگر نمی‌تواند با آن کنار بیاید. البته منصوریان گفته در فصل جدید باشگاه دیگر مشکل مالی نخواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها