به گزارش جام جم ورزشی ، اسطوره فوتبال برزیل بیش از دو هزار قطعه از خاطرات و یادگاریهایش را که مربوط به دوران فوتبالیاش بوده شامل سه جام قهرمانی جهان و یک جام ژول ریمه را در مرکز خیریهای در شهر لندن به حراج گذاشت. درآمد حاصل از این حراج به بیمارستان کودکان در شهر کوریتیبای برزیل پرداخت شود.
پله چندی پیش در بیمارستان بود و همین باعث نگرانی هوادارانش شده بود. او بعد از آشنایی از وضعیت کودکان که در بیمارستان بستری هستند تصمیم گرفت تا کاری برای رفاه این قشر انجام دهد و به همین خاطر تمامی یادگاریهای خود را در حراجی سه روزه که در لندن برگزار خواهد شد در معرض دید عموم قرار میدهد.
پله تخمین زده است که بیش از 600 هزار دلار فقط برای جام قدیمی ژوریمه که دیگر وجود ندارد پرداخت شود و او همچنین تخمین زده است یک میلیون دلار از این مرکز خیریه برای کودکانی که در بیمارستان حضور دارند، درآمد به دست آید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال