
به گزارش تسنیم، بر اساس اظهارات یکی از نزدیکان مرتضی طلایی، وی در هوشیاری کامل به سر میبرد و طبق تشخیص پزشکان دچار 18 درصد سوختگی در نواحی صورت، گردن و پا شده است.
به جهت اینکه مقداری گاز به ریه نایب رئیس شورای شهر تهران نفوذ کرده بود تنفسش با مشکل مواجه شده بود اما هرگز بابت این حادثه به کما نرفته است. پزشکان نیز از روند درمان فعلی وی اظهار رضایت کردهاند و طی امروز یا فردا به بخش منتقل خواهد شد.
وزیر بهداشت به همراه محمدهادی ایاذی قائم مقام وی و همچنین حجتالاسلام امرودی معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار، مجتبی عبداللهی معاون خدمات شهری شهردار و محمد حقانی عضو شورای شهر تهران از مرتضی طلایی عیادت کردند.


در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است