jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۴۴۵۸   ۱۴ تير ۱۳۹۴  |  ۱۴:۵۴

مواد لازم: دو ونیم فنجان شکر یک چهارم فنجان کره یک قاشق غذا خوری شیر یک دوم قاشق چای خوری عصاره بادام 2 فنجان چیپس شکلاتی 2 قاشق غذا خوری روغن ترد کننده شیرینی 250 گرم مربای گیلاس یا آلبالو با ساقه

طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

طرز تهیه:

در یک غذاساز یا با یک همزن، شکر، کره و شیر را ترکیب کنید.

از مواد توپک هایی کمی بزرگتر از گیلاس یا آلبالویی که دارید جدا کنید و با استفاده از انگشتانتان آن را صاف کنید و به دور میوه بکشید و حالت دهید.

میوه ها را با کمک ساقه بردارید و در سینی که کف آنرا کاغذ کشیده اید قرار دهید.

سینی را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

چیپس های شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروفر ذوب کنید.

حالا میوه ها را از یخچال بیرون آورید و با کمک ساقه کل میوه را در شکلات فروببرید و خارج کنید.

میوه ها را کمی در یخچال نگه دارید تا قسمت شکلاتی آنها سفت شود سپس می توانید با قراردادن در ظرف در دار آنها را به مدت طولانی نگه داری نمایید.

(تک آشپز)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

افتخارم این است که همیشه دانشجو بوده و هستم و خواهم بود. تا بوده دانشجو همیشه و در همه جهان فرهیخته، وطن‌دوست و عدالت‌طلب بوده است.

آن 18 نفر در گوانتانامو

آن 18 نفر در گوانتانامو

ترم اول دانشجویی من در خوابگاه خصوصی گذشت، خوابگاهی که از خیلی جهات مثل تمام خوابگاه‌های دیگر بود.

گفتگو

بیشتر
پیش از نبرد با سرطان

اهمیت حفظ توان باروری بیمار پیش از درمان سرطان را در گفت‌وگو با متخصصان مرکز درمان ناباروری ابن‌ سینا بررسی کرده‌ایم

پیش از نبرد با سرطان

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها