jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۳۳۱۹   ۱۰ تير ۱۳۹۴  |  ۱۴:۵۵

مواد لازم: خمیر یوفکا مخصوص غذا: 20 تکه مثلثی گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم پیاز متوسط: یک عدد فلفل‌دلمه‌ای متوسط: یک عدد زردچوبه و پودر کاری هرکدام: یک قاشق چای‌خوری گوجه‌فرنگی ریز خردشده: 3 عدد پلوی پخته شده: 1.5 لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم کنجد برای روی خمیر: به میزان لازم زرده تخم‌مرغ: یک عدد مخلوط شده با زعفران برای روی لقمه‌ها روغن زیتون: به میزان لازم جعفری ریز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری

لقمه‌های مخصوص افطار

روش تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه و پودرکاری و مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ می‌کنیم و سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم و آن‌قدر مواد را تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌ها کشیده شود. برنج و جعفری را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. روی طرف پهن خمیر 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمیر را روی مواد جمع کرده و به دور خودش می‌پیچیم تا به قسمت نوک مثلث برسیم. روی لقمه‌ها را با زرده زعفرانی زرین کرده، کنجد می‌پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

نکته: خمیر یوفکای مخصوص غذا به2 شکل دایره‌ای و مثلثی در بازار موجود است که اگر دایره‌ای آن را تهیه کردیم،‌ دایره را به 6 قسمت تقسیم می‌کنیم. در این حالت 6 مثلث دارید که تفاوتی با نوع مثلثی آن نخواهد داشت.

(برترینها)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

افتخارم این است که همیشه دانشجو بوده و هستم و خواهم بود. تا بوده دانشجو همیشه و در همه جهان فرهیخته، وطن‌دوست و عدالت‌طلب بوده است.

آن 18 نفر در گوانتانامو

آن 18 نفر در گوانتانامو

ترم اول دانشجویی من در خوابگاه خصوصی گذشت، خوابگاهی که از خیلی جهات مثل تمام خوابگاه‌های دیگر بود.

گفتگو

بیشتر
پیش از نبرد با سرطان

اهمیت حفظ توان باروری بیمار پیش از درمان سرطان را در گفت‌وگو با متخصصان مرکز درمان ناباروری ابن‌ سینا بررسی کرده‌ایم

پیش از نبرد با سرطان

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها