طرز تهیه:
ابتدا کره را در ظرفی گذاشته و روی حرارت غیرمستقیم آن را ذوب کنید. کاکائو را به آن افزوده و بعد تخممرغها را در ظرفی دیگر با شکر مخلوط کرده، به هم بزنید و به کره اضافه کنید و حدود 15 دقیقه دیگر هم روی حرارت بخار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
کرم را با پودر گردو و کنجد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از حل شدن مواد، آن را کنار بگذارید و با پودر بیسکویت مخلوط کنید و بهصورت خمیری درآورید. کمی آن را حرارت دهید تا از حالت سفتی در آید و بعد آن را روی نان بستنیها بریزید و این کار را پنج تا شش بار به صورت لایه لایه انجام دهید و هر بار یک ورق نان بستنی روی مواد بگذارید و در انتها، آخرین ورق نان بستنی را بگذارید و با دست فشار دهید تا به هم چسبیده و منسجم شوند؛ یا یک جسم وزن دار روی آن بگذارید تا فشرده شوند.
بعد از یک ساعت با یک کارد تیز برش دهید و در ظرف مناسبی چیده و از مهمانان خود پذیرایی کنید. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد