آموزش آشپزی

یک کوکوی متفاوت: طرز تهیه کوکوی ورمیشل

جام جم سرا- مواد لازم: ‌ گوشت چرخ کرده: یک بسته کوچک، پیاز: ‌یک عدد، ورمیشل یا‌‌ همان رشته سوپ نازک: ۱۰۰ گرم، فلفل‌دلمه‌ای ریزشده: یک عدد کوچک، هویج و نخودفرنگی نگینی و پخته‌شده: از هر کدام نصف فنجان، قارچ خرد و سرخ شده: ۲۰۰ گرم، تخم‌مرغ: ۴ عدد، پنیر پیتزا: ‌رنده شده یک فنجان، زعفران آب‌کرده و نمک و فلفل: به میزان لازم، رب گوجه: ۱ تا ۲ قاشق غذا‌خوری، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۹۹۴۵۶
یک کوکوی متفاوت: طرز تهیه کوکوی ورمیشل

طرز تهیه: ‌

ابتدا پیاز را خرد و سپس سرخ کنید.
گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
در ادامه فلفل دلمه‌ای، قارچ، هویج، نخود فرنگی، رب گوجه و نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را تفت بدهید.
در یک قابلمه آب بریزید و بعد از جوش آمدن آب، ورمیشل را بپزید و مانند ماکارونی آبکش کنید. بعد آن را در یک ظرف بریزید و تخم‌مرغ‌ها و نمک و فلفل و زعفران را به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. نیمی از ورمیشل و تخم‌مرغ را کف ماهیتابه ریخته و آن را پهن کنید. سپس مقداری از مواد گوشتی روی آن‌ها بریزید و در این مرحله پنیر پیتزا را روی مواد گوشتی ریخته و مجددا رشته‌های ورمیشل را روی آن‌ها بریزید و با قاشق صاف کنید.
درِ ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد و سرخ شود.
پس از سرخ شدن، آن را برگردانید و طرف دیگرش را سرخ کنید (بهتر است از ماهیتابه دو طرفه استفاده کنید تا هنگام برگرداندن، کوکو برش نخورد و قالبی در بیاید). (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها