طرز تهیه:
سیبزمینی را با مقداری نمک بپزید و بعد پوست گرفته و خرد کنید. طرز تهیه کالباس خانگی را پیشتر توضیح دادهایم (میتوانید آموزش آن را از قسمت اخبار مرتبط یا کلیک روی لینک: «طرز تهیه کالباس خانگی» یا «طرز تهیه کالباس سالم خانگی» فرابگیرید). بهتر است خودتان کالباس را در منزل تهیه کنید و آن را خرد کرده، با گردو و پیازچه خرد شده و خیارشور به سیبزمینی اضافه کنید و در انتها سس یا ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو را مخلوط کرده و همه مواد را به سس آغشته کنید و در یک ظرف مناسب کشیده و اطراف آن را با زیتون و جعفری خرد شده تزئین نمایید. از این سالاد بهعنوان پیشغذا یا غذای ساده برای شب میتوانید استفاده کنید. (جام جم سرا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد