وزیر خارجه آلمان پیش از ورود به هتل بوریواژ به خبرنگاران گفت: در حال برداشتن آخرین قدم ها هستیم که البته قدم های سخت و دشواری است.
وی اشاره به کوه های سر به آسمان کشیده سوئیس کرد و گفت: با نگاهی به این کوه ها می بینیم هرچه از آن بالاتر برویم و به قله نزدیک تر شویم قدم ها کند تر و سخت تر می شود.
اشتاین مایر افزود: اکنون هم همین طور است. به بازی فینال رسیده ایم. سالها مذاکره سخت و طولانی داشتیم. بانگاه به 12 ماه گذشته دیدیم که ایران بسیار مصمم و مصر بود که مذاکرات هسته ای را به پیش ببرد.
وی گفت امیدوارم در ساعات و روزهای آینده به نتایجی برسیم که باعث آرامش منطقه شود،منطقه ای که خود به خود ناآرام است. (ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است