jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۷۴۹۰۴   ۰۸ اسفند ۱۳۹۳  |  ۰۸:۱۳

جام جم سرا: مواد لازم- برنج: ۱ لیوان، گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم، پیاز: ۱ عدد، زرد چوبه و فلفل و نمک: به میزان لازم، سبزی دلمه‌ (شامل تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، مرزه و ترخون خرد شده): ۲۰۰ گرم، پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری، بادمجان دلمه‌ای: ۷ عدد بزرگ، پودر غوره: ۲ قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری.

آموزش آشپزی: طرز تهیه «دلمه بادمجان»

طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را همراه فلفل و زرد چوبه به پیاز اضافه کنید و آن را هم تفت دهید. سبزی خرد شده را همراه پودر سیر به مواد اضافه کنید و بگذارید آب سبزی تبخیر شده و مواد طعم یکدیگر را بگیرد و نیم پز شود. برنج را هم تا مرحله آبکش بپزید و به مواد اضافه کنید. بادمجان‌ها را از بالا یک برش بزنید و سعی کنید انتهای دسته را جدا نکنید. با یک وسیله نوک تیز و به آرامی داخل آن‌ها را خالی و با مواد تفت داده شده، پر کنید. قسمت جدا شده را دوباره روی بادمجان‌ها گذاشته و با یک خلال دندان آن را محکم کنید.

در یک قابلمه نسبتا بزرگ، روغن بریزید و رب‌گوجه را در آن تفت دهید و فلفل و نمک و زرد چوبه و پودر غوره بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید و بادمجان‌های پر شده را در آن بگذارید و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا بپزد و از آبی که باقی مانده به‌عنوان سس استفاده کنید. همین مواد را به همین ترتیب داخل فلفل دلمه‌ای بریزید تا دلمه فلفل هم داشته باشید. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۸
همسرم درست كرد خیلی خوشمزه بود
۰
۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر