طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را همراه فلفل و زرد چوبه به پیاز اضافه کنید و آن را هم تفت دهید. سبزی خرد شده را همراه پودر سیر به مواد اضافه کنید و بگذارید آب سبزی تبخیر شده و مواد طعم یکدیگر را بگیرد و نیم پز شود. برنج را هم تا مرحله آبکش بپزید و به مواد اضافه کنید. بادمجانها را از بالا یک برش بزنید و سعی کنید انتهای دسته را جدا نکنید. با یک وسیله نوک تیز و به آرامی داخل آنها را خالی و با مواد تفت داده شده، پر کنید. قسمت جدا شده را دوباره روی بادمجانها گذاشته و با یک خلال دندان آن را محکم کنید.
در یک قابلمه نسبتا بزرگ، روغن بریزید و ربگوجه را در آن تفت دهید و فلفل و نمک و زرد چوبه و پودر غوره بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید و بادمجانهای پر شده را در آن بگذارید و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا بپزد و از آبی که باقی مانده بهعنوان سس استفاده کنید. همین مواد را به همین ترتیب داخل فلفل دلمهای بریزید تا دلمه فلفل هم داشته باشید. (جام جم سرا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد