طرز تهیه:
یک پیاز بزرگ را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید. بعد مغز گردوی خرد شده را ریخته و کمی تفت دهید. سیر داغ و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید و بعد دو لیوان آب روی آن بریزید. وقتی جوش آمد، نمک و فلفل و کشک را هم به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید. قبل از اینکه کشک بجوشد، از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید و با پیاز و نان محلی میل نمایید و از کلسیم فراوان موجود در کشک بهرهمند شوید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با فاطمه اسماعیلی، بازیکن و مربی تیم ملی هاکی روی یخ
گفتوگوی بیپرده «جامجم» با دبیر هیاتعالی گزینش کشور
صادق ورمزیار در گفتوگو با «جامجم آنلاین»: