
زمان پخت: 10 دقیقه.
مواد لازم برای 2 نفر:
بلال: 2 عدد
قارچ: 100 گرم
مواد لازم برای سس:
کره: یک قاشق غذاخوری
لیموی کوچک: 2 عدد
سس مایونز همراه با پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم .
طرز تهیه: بلالها را درون آب جوش بپزید. قارچها را در روغن نباتی سرخ کرده، تا طلایی رنگ شوند. با استفاده ازیک چاقوی تیز و تخته برش، دانههای ذرت را از بلالها جدا کنید. ذرتها را به قارچها اضافه کنید و آنها را با کل مواد سس مخلوط کنید.
منبع: شبکه استانی ایلام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد