زمان پخت: 10 دقیقه.
مواد لازم برای 2 نفر:
بلال: 2 عدد
قارچ: 100 گرم
مواد لازم برای سس:
کره: یک قاشق غذاخوری
لیموی کوچک: 2 عدد
سس مایونز همراه با پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم .
طرز تهیه: بلالها را درون آب جوش بپزید. قارچها را در روغن نباتی سرخ کرده، تا طلایی رنگ شوند. با استفاده ازیک چاقوی تیز و تخته برش، دانههای ذرت را از بلالها جدا کنید. ذرتها را به قارچها اضافه کنید و آنها را با کل مواد سس مخلوط کنید.
منبع: شبکه استانی ایلام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد