jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۴۷۴۸۲   ۱۸ آذر ۱۳۹۳  |  ۰۸:۴۷

مواد لازم- قارچ: ۳۰۰ گرم، تخم مرغ: ۴ عدد، جوانه ماش: ۱۰۰ گرم، پیاز: یک عدد، ذرت: ۲ قاشق غذاخوری، زیره: یک قاشق چای‌خوری، زعفران: یک قاشق چای‌خوری، نمک و فلفل به میزان لازم.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. قارچ را هم خرد و به پیاز اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده و به مدت سه دقیقه سرخ کردن را ادامه دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه جوانه، نمک و فلفل، زیره، ذرت و زعفران به پیاز و قارچ اضافه کنید. مایع کوکو را داخل روغن داغ بریزید و بعد از این‌که یک طرف آن سرخ شد، برگردانید. این کوکو را همراه گوجه تازه نوش جان کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر