جام جم سرا:
مواد لازم (برای ۴ نفر):
۲۵۵ گرم تورتیلینی پنیری
دو پیمانه گلچههای ریز بروکلی
۴۲۵ گرم لوبیا سفید پخته شده
¼ پیمانه زیتون
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
یک پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
نصف پیمانه پنیر کمچرب
¼ پیمانه ریحان تازه
در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود ۵ سانتیمتر آب بریزید و آن را بجوشانید.
تورتیلینیها را درون آن بریزید و ۷ تا ۸ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
آنها را دایم هم بزنید.
سپس بروکلیها را ضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر مواد را بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
آنها را آبکش کنید و هر دو را دوباره داخل تابه برگردانید.
لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
سپس شعله و منبع حرارت را خاموش کنید و گوجهفرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه رابه آنها بیفزایید و سرو کنید.
ارزش غذایی:
کالری: ۳۹۷
چربی: ۱۴ گرم
کلسترول: ۴۴ میلیگرم
سدیم: ۶۶۵ میلیگرم
کربوهیدرات: ۴۹ گرم
فیبر: ۱۱ گرم
قند: ۸ گرم
پروتئین: ۱۹ گرم
(نون و نمک)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد