جام جم سرا:
مواد لازم (برای ۶ نفر):
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم ژامبون گوشت
۶ تا ۷ عدد تخم مرغ
گوجه و خیار شور به مقدار دلخواه
روغن مایع به اندازه دلخواه
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
ژامبون گوشت را خرد کنید و کمی تفت دهید. دقت کنید که ژامبون جمع نشود.
تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته، تا وقتی که سفیده و زرده بخوبی با هم مخلوط شوند هم بزنید. دقت کنید که هم زدن زرده و سفیده به اندازه مخلوط شدنشان کافی است و نباید زیاد به همشان بزنید
نمک وفلفل را به مواد اضافه کنید و همه را در ماهیتابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید و وقتی ژامبون گوشت و تخم مرغتان آماده شد آن را تزئین کرده میل فرمایید.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند