جام جم سرا:
مواد لازم (برای ۶ نفر):
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم ژامبون گوشت
۶ تا ۷ عدد تخم مرغ
گوجه و خیار شور به مقدار دلخواه
روغن مایع به اندازه دلخواه
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
ژامبون گوشت را خرد کنید و کمی تفت دهید. دقت کنید که ژامبون جمع نشود.
تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته، تا وقتی که سفیده و زرده بخوبی با هم مخلوط شوند هم بزنید. دقت کنید که هم زدن زرده و سفیده به اندازه مخلوط شدنشان کافی است و نباید زیاد به همشان بزنید
نمک وفلفل را به مواد اضافه کنید و همه را در ماهیتابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید و وقتی ژامبون گوشت و تخم مرغتان آماده شد آن را تزئین کرده میل فرمایید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد