پیشخوان

کد شادی

نویسنده: جورج پرات، پیتر لمبرو، انتشارات: نخستین، شمارگان: 1100 نسخه، قیمت: 9500 تومان
کد خبر: ۷۰۸۳۱۳

این کتاب با سوال زنی موفق به لحاظ مالی و اجتماعی به نام استافین آغاز می‌شود که: «چرا شاد نیستم؟» کتاب در هشت فصل با عناوین: مصاحبه با خود، هفت باور محدودکننده، کک و فیل، اختلالی در نیرو، کد شخص شما برای رسیدن به حال خوب، لنگرگاه ذهنی، رفتن به سطح بعدی، زندگی سرشار و در نهایت نتیجه‌گیری و تمرینات روزانه به پایان می‌رسد. تمام فصول می‌خواهند چهار مرحله را با مثال‌های متعدد برای رسیدن به حال خوب آموزش دهند: مرحله اول: شناسایی، مرحله دوم: پاک کردن، مرحله سوم: ایجاد انگاره جدید، مرحله چهارم: ایجاد پایگاه ذهنی.

موهای تو خانه ماهی‌هاست

نویسنده: محمدرضا شرفی خبوشان، انتشارات: عصر داستان، شمارگان: 2200 نسخه، قیمت: 6000 تومان

این کتاب روایت زندگی نوجوانی در یکی از روستاهای ورامین است که دخترکی عرب مکاشفه‌وار بر او ظاهر می‌شود و حرف‌هایی عجیب از زمان و مکانی نامعلوم می‌گوید. پسرک به دنبال دختر می‌رود تا راز حرف‌های او را کشف کند. او در این راه با مسائل متعددی مواجه می‌شود تا این که به روستای وکیل‌آباد ورامین می‌رسد و... .

کتاب شرفی‌خبوشان، در پنجمین جشنواره داستان انقلاب در بخش نوجوان، و در بخش ویژه نخستین جشنواره سراسری داستان اشراق، جایزه به دست آورده است.

پلاکاردها

شاعر: احمد مطر، مترجم: عبدالرضا رضایی‌نیا، انتشارات: سوره مهر، شمارگان: 1100 نسخه، قیمت: 1500 تومان

این کتاب گزیده‌ای از اشعار احمد مطر، شاعر نوپردازی است که در عرصه شعر سیاسی عرب، شهرت دارد. پلاکاردها عنوانی است که شاعر بر هفت مجموعه شعر خود نهاده است. این کتاب گرچه آوازه‌ای برای او کسب کرد ولی موجب تبعید و ممنوعیت نشر آثارش در برخی کشورهای اسلامی شد. او می‌گوید: «من از امتی هستم که به ستونی بسته شده و زیر پایش آتش زبانه می‌کشد. فکر نمی‌کنم در این ساعت کسی از من توقع نغمات عاشقانه و خواندن برای لیلی را داشته باشد.» در یکی از اشعارش آمده است:

هنگامی که بر دروازه شعر ایستادم/ نگهبانان/ رویاهایم را تفتیش کردند/ و دستور دادند تا سرم را درآورم/ و ته‌مانده احساسم را بیرون بریزم/ آن گاه از من خواستند/ تا شعری مردمی بنویسم!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها