محققان ایتالیایی با دستکاری ژن های میوه موفق به تغییر مواد تشکیل دهنده و همینطور کیفیت میوه ها شده اند که می تواند مسیر جدیدی را پیش روی آنها قرار دهد زیرا پیش از این محققان به دنبال تزریق مایعات یا ژن های خارجی به میوه ها بودند تا بتوانند کیفیت یا مواد تشکیل دهنده میوه ها را تغییر دهند اما با گسترش تحقیقات به راه حلی مبنی بر دستکاری ژنتیکی میوه ها دست یافتند.
این روش به نسبت تزریق ژن ها به صورت خارجی در میوه ها کاملا طبیعی است و طعم میوه جدید تفاوتی با میوه های معمولی ندارد.
دستکاری ژنتیکی میوه ها «Genetically Modified Organism» به محققان اجازه می دهد تا موز را با طعمی سرشار از «ویتامین A» میل کرده یا سیبی تولید کنند که در اثر برش یا نصف شدن قهوه ای نشود!
محققان ایتالیایی اعلام کرده اند:«ما به دنبال استفاده از فناوری بیوتکنولوژی در بخش های مختلف زندگی هستیم. استفاده از ژن های خارجی یا تزریق ژن های متفاوت به میوه ها تنها یکی از بخش های تحقیقات ما را شامل می شود».
بسیاری از مردم این کره خاکی قدرت مالی مناسبی برای خرید چندین میوه را نداشته و محققان به دنبال این راه حل هستند تا بتوانند ویتامین ها و همینطور مواد معدنی مورد نیاز روزانه بدن را با تغییرات ژنتیکی و با میل یک میوه فراهم کنند.(مهر)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه