به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران، برای هر کسی به طور قطعی پیش آمده است که میوهای را در خارج از فصل آن هوس کنند اما در آن زمان راهی برای از بین بردن این هوس وجود ندارد جز تحمل کردن.
مردم افغانستان برای هوس انگور خود از شیوهای سنتی با نام «کنگینه» استفاده میکنند تا انگور را در هر فصلی از سال به صورت تازه داشته باشند.
در این روش، انگور را درون کاسههای گلی قرار داده و دفن میکنند تا در فصلی که انگور نیست، به همان تازگی و خوشمزگی از این میوه آبدار مصرف کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه