
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، در پی بروز نقص فنی در یکی از واگن های خط دو متروی شهر تهران بلافاصله اکیپی از ماموران مستقر در ایستگاه امام خمینی به همراه عوامل اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
بررسیهای اولیه حکایت ازآن داشت که یکی از لنتهای عقب قطار دچار حریق شده بود که مردم به دلیل ترس از آتشسوزی به درهای خروجی هجوم آورده و اقدام به شکستن شیشههای مترو کرده و سعی در خروج داشتند که 9 نفر در اثر ازدحام مصدوم و به بیمارستانهای سینا و امام خمینی منتقل شدند.
مصدومیت این 9 مسافر بر اثر ازدحام مردم بوده و انتشار خبر سوختگی در قطار صحت ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی