با اجرای طرح مسکن اجتماعی صورت می‌گیرد

اختصاص بن اجاره به 700 هزار خانوار

طرح مسکن اجتماعی هفته آینده نهایی می‌شود

مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه طرح مسکن اجتماعی هفته آینده نهایی می شود، گفت:‌ وزارت راه و شهرسازی زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح را تامین می‌کند.
کد خبر: ۶۶۷۲۸۴
طرح مسکن اجتماعی هفته آینده نهایی می‌شود

به گزارش واحد مرکزی خبر، سید محمد پژمان اعلام کرد: تاکنون تصویری از بخش مسکن، ‌کمبودهای این بخش و وضع مسکن کشور ارائه کردیم و در جلسه بعدی (هفته آینده) با اطلاعات دقیق‌تر، راحت تر تصمیم‌گیری می کنیم.

پژمان گفت: در جلسه اخیر با مسئولان کلیات بخش مطالعاتی و وضع موجود مسکن بررسی و قرار شد در جلسه‌ بعدی موضوع مسکن اجتماعی بررسی شود.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان این‌که مسکن اجتماعی دو رکن جدی دارد، گفت :‌ تسهیلات بانکی باید قطعی شود و حتما از بودجه‌های دولتی حتما برای اجرای طرح اجتماعی کمک بگیریم .

وی افزود : همچنین از منابع هدفمندی یارانه‌ها به اقشار کم‌درآمد با اجرای مسکن اجتماعی کمک شود.

پژمان تاکید کرد: تسهیلات بانکی هم باید در شورای پول و اعتبار مصوب شود و اگراین دو مولفه (تسهیلات و کمک‌های دولت) مشخص شود برنامه وزارت راه و شهرسازی برای مسکن اجتماعی جهت قشرهای ضعیف و کم‌درآمد به عدد و رقم تبدیل خواهد شد.

وی تاکید کرد: برای تامین زمین مسکن اجتماعی قول می دهیم و تسهیلات بانکی و کمک دولت هم باید محقق شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها