طرز تهیه دسر تابستانی: «یخمک آناناس»

مواد لازم برای تهیه یخمک آناناس: تکه‌های آناناس ۳ پیمانه|آب آناناس (کمپوت) یک پیمانه|آب لیمو یک قاشق غذاخوری|شکر به میزان کافی.
کد خبر: ۶۶۶۵۷۹

جام جم سرا:

طرز تهیه:

تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید؛ سپس در یک ظرف بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
پس از ۳۰ دقیقه، با چنگال قسمت های یخ زده را بتراشید و با تمام مواد مخلوط کنید و در فریزر قرار دهید.
این کار را ۴ بار انجام دهید تا مواد حالت کریستالی پیدا کند. در این زمان می توان دسر را سرو کرد.(خراسان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها