مواد لازم:
طرز تهیه:
ورقههای ژلاتین را در مقداری آب سرد به مدت 2 دقیقه خیس کنید. سپس شکر را با آب کمپوت مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. ورقههای ژلاتین را از آب بیرون آورید و به مواد بالا اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا ورقههای ژلاتین حل شود. مواد را از روی حرارت بردارید و پوست پرتقال را به آن بیفزایید و شیر را کمکم به آن اضافه کنید و سپس مایه را کنار بگذارید تا سرد شود. خامه را با همزن برقی به هم بزنید تا کمی سفت شود و سپس به مواد اضافه کنید.
نیمی از تکههای آناناس را در ته قالب مورد نظر بچینید و کمی از کرم را روی آن بریزید و به مدت یک ربع ساعت در فریزر قرار دهید. سپس آن را از فریزر بیرون آورید و بقیه کرم را روی آن بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه ته قالب را یک لحظه در آب ولرم زده و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خامه و تکههای آناناس تزیین کنید.
بسته به میلتان، میتوانید از خود آناناس هم به جای کمپوت آن استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است
روایتی از دلدادگی میکائیل طیرانی که گلدوزی و پرچمدوزی او برای سیدالشهدا(ع) جهانی شده است
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد