مواد لازم:
شکر ۲لیوان
رشته (نودل) برنجی ۱۵۰گرم
آب ۲لیوان
گلاب ۱/۴لیوان
طرز تهیه:
رشتههای فالوده را میتوان از فروشگاهها لوازم قنادی تهیه کرد که به صورت بستهای فروخته میشوند. پس ابتدا رشته فالوده را تهیه میکنیم. سپس آب و شکر را خوب مخلوط میکنیم تا هر دو کاملا در هم حل شوند. گلاب را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا محلول غلیظ شود. آنگاه این محلول غلیظ را در ظرف فلزی ریخته و در فریزر میگذاریم.
رشتهها را در آب جوش میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت میپزیم. وقتی کاملا نرم شدند آنها را داخل آبکش ریخته، روی آن آب کاملا سرد میریزیم.
پس از گذشت زمانی در حدود ۳ ساعت، ظرف قبلی را از فریزر درآورده، رشتهها را در آن میریزیم و با قاشق، طوری که رشتهها از هم نپاشند محلول و رشتههای نرم شده را به آرامی هم میزنیم و پس از اختلاط مواد، دوباره ظرف را در فریزر میگذاریم.
۱ ساعت بعد فالوده آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند