پس اگر بتوانیم به شیوهای سیب را هم به میوههایی که بچهها میخورند اضافه کنیم، بسیار خوب است. برای این کار میتوانید سیب را پوست بکنید و آن را رنده کنید. سپس کمی شکر و گلاب به آن اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی بگیرد. حالا این فالوده خوشمزه آماده است و فرزندتان میتواند آن را نوشجان کند. البته برای روزهای گرم سال میتوانید چند تکه یخ هم داخل آن بریزید.
البته روش دیگری هم برای تهیه میانوعدهای خوشمزه با سیب وجود دارد. در این روش میتوانید سیبهایی را که پوست کنده و قطعهقطعه کردهاید همراه با سه چهارم پیمانه آب، یک چهارم پیمانه شکر و نصف قاشق چاپخوری دارچین مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا حدی که سیبها نرم شود. سپس بگذارید این مخلوط بماند تا خنک شود و پس از آن به کمک چنگال سیبها را له و آن را میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است