مواد لازم
پاستا ۱ بسته (۴۰۰ گرم)
سوسیس ۲۵۰ گرم
اسفناج خرد شده و بدون آب ۳۵۰ گرم
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پونه کوهی ۱/۲ قاشق چایخوری
سس اسپاگتی ۲ پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده ۲ پیمانه
برای تهیه پاستا پنیر، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
یک قابلمه بزرگ را همراه با آب و کمی نمک بر روی حرات بگذارید تا آب به آرامی به جوش بیاید.
پاستا را اضافه کنید و روی حرارت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پاستا کمی نرم شود، بگذارید. سپس آب آن را تخلیه کنید و با آب سرد بشویید.
سوسیس را در یک قابلمه همراه با کمی آب بر روی حرارت قرار دهید تا زمانی که پخته و قهوهای رنگ شود. سپس آب آن را تخلیه کنید.
در یک کاسه بزرگ، سوسیس پخته شده، اسفناج، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، سیر، آب لیمو و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
نمک، فلفل و پونه کوهی را اضافه کنید و هم بزنید.
پاستا را با سوسیس و پنیر مخلوط کنید و در یک ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با سس اسپاگتی و پنیر موتزارلا پوشش دهید.
پاستا پنیر را در فر که از قبل گرم کردید، به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پاستا کاملا پخته و پنیر آب شود، بگذارید. (میتوانید به جای فر، به مدت ۱۰ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.)
آن را از فر خارج نموده و سرو کنید.
>> آشپزی نت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان