دکتر محراب مرزبان در گفتوگو با ایسنا، درباره تاثیر افزایش کلسترول خون در ابتلا به بیماریهای قلبی، افزود: کلسترول به دو نوع HDL و LDL تقسیم میشود.HDL یا کلسترول خوب، محافظتکننده عروق است و به هر میزان که افزایش پیدا کند، جدارههای عروقی سالمتر میمانند. وی تاکید کرد: LDL یا کلسترول بد خون، قابلیت رسوب در جدارههای عروقی بدن را دارد و افزایش آن احتمال ابتلا به گرفتگی عروق را بالا میبرد.
وی با بیان اینکه ورزش و مصرف برخی مواد غذایی منجر به افزایش کلسترول خوب خون میشود، گفت: از عواملی که باعث افزایش کلسترول بد میشود، میتوان از متابولیسم کبدی و وراثت نام برد، اما تغذیه نقش کمتری در افزایش کلسترول بد بازی میکند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف مواد غذایی مانند روغنهای اشباع، گوشت قرمز، لبنیات پرچرب، زرده تخممرغ و روغنهای کم کیفیت تا 25درصد به افزایش کلسترول بدخون کمک میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان