افزایش غلظت نمک؛ علت سرخی دریاچه مهارلو

معاون دفتر زیستگاهها و مناطق سازمان محیط زیست گفت: علت سرخ شدن آب دریاچه مهارلو افزایش غلظت نمک دریاچه و شکوفایی جلبکی است.
کد خبر: ۴۸۵۵۴۷

مسعود باقرزاده کریمی در گفتگو با مهر افزود: به دلیل کاهش آب دریاچه در اثر تبخیر بالا، یکسری از فیتوپلانکتون های قرمز رنگ در این دریاچه شکوفا شده اند.

وی با بیان اینکه آب این دریاچه از رودخانه ای که از شهر شیراز می گذرد تأمین می شود گفت: اما علت کم شدن حجم آب دریاچه بالا بودن تبخیر و عوامل اقلیمی است تا ندادن حقابه و وجود سد در بالا دست آن.

کریمی در پاسخ به اینکه راهکار برون رفت دریاچه از این وضعیت چیست اظهار داشت: سرخ شدن دریاچه یک علامت و نشانه به معنای کم شدن حجم آب آن است اما از نظر بیولوژیکی مشکل خاصی برای آبزیان دریاچه ایجاد نمی کند.

معاون دفتر زیستگاهها و مناطق سازمان محیط زیست در ادامه تصریح کرد: البته کم شدن آب دریاچه و بالا رفتن غلظت نمک می‌تواند برای فلامینگوها که در این دریاچه زمستان گذرانی می کنند مشکل آفرین باشد.

وی تصریح کرد: اگرچه این دریاچه جز دریاچه های عضو کنوانسیون رامسر نیست و برای تعیین حقابه در اولویت قرار ندارد اما در جلساتی که با مسئولان وزارت نیرو داریم تلاش می کنیم حقابه ای برای آن در نظر گرفته شود.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها