طرز تهیه: شیر را گرم کنید و شکر و قهوه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد یکدست شده را داخل یخچال بگذارید. بعد از 2 ساعت این مخلوط را بیرون آورید. نیمی از لیوان یا ظرف پایهداری را از مخلوط شیر و قهوه و شکر پر کنید. سپس به اندازه 3 قاشق غذاخوری بستنی وانیلی درون این مایه ریخته و روی آن را با خامه و پودر شکلات تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید