در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از اداره امور رسانه های روابط عمومی معاونت صدا، محمدحسین صوفی در جشنواره تولیدات رادیویی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: تلاش می کنیم سال آینده با برنامه ریزی های دقیق ضمن تحقق نوآوری و تحول در برنامه ها سال موفقیت و افتخار آفرینی برای رادیو باشد.
معاون صدای رسانه ملی خاطرنشان کرد: برای محقق شدن این هدف استراتژیک، برنامه ریزی و اقدامات زیای در حوزه محتوا و اجرای برنامه ها صورت گرفت و امروز پس از 11 ماه شاهد رشد، توسعه و افزایش کارآمدی نیروی انسانی و تعالی سازمانی در معاونت صدا هستیم.
صوفی به تعالی سازمانی و کارآمدی نیروی انسانی که از اهداف رادیو در سال 90بود، اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت این اهداف محقق شد و امروز شاهد رشدکارآمدی نیروی انسانی با توجه به مسیر برنامه ریزی شده هستیم.
وی با بیان اینکه در حوزه تعالی سازمانی برنامه های مختلفی تهیه و تدوین شد،افزود: این موضوع موجب افزایش کیفیت، کمیت و تنوع برنامه های مختلف تولیدی و زنده رادیو شد.
معاون صدای رسانه ملی ابراز داشت: بر اساس این برنامه ریزی عناوین برنامه های رادیو در سال 90 از 500 برنامه به بیش از 700 برنامه افزایش یافت.
صوفی با بیان اینکه افزایش کمی و کیفی و تنوع برنامه موجب افزایش مخاطبان و همچنین رشد رضایتمندی شنوندگان رادیو شده است، تصریح کرد: شبکه های مختلف رادیویی امسال در هر هفته دو هزار عنوان برنامه در موضوعات و ساختارهای مختلف و برای مخاطبان با ذائقه های گوناگون تولید و پخش کردند.
وی اوج فعالیت بخش های مختلف رادیو را در دو مناسبت مهم راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد و افزود: برای هر چه پرشکوهتر برگزار شدن راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات مجلس برنامه های مختلف انگیزه آفرین، جذاب و تاثیر گذار رادیو از آذر ماه آغاز شد و برنامه این دو مناسبت را به شکلی برنامه ریزی شد که پیوندی بین برنامه های ویژه راهپیمایی 22 بهمن با انتخابات ایجاد شود.
معاون صدا با اشاره به اینکه برنامه های این مدت متنوع و بر اساس مطالبات مردم تولید و پخش شد، اظهار داشت: یکی از ابداعات صورت گرفته در برنامه این مناسبت ها، برگزاری مناظره رادیویی بود.
وی با بیان اینکه تا پیش از این مناظره های انتخاباتی فقط در سیما برگزار می شد،تاکید کرد: علاوه بر تولید و پخش برنامه های مختلف تا پیش از روز برگزاری انتخابات، در روز رای گیری نیز شبکه های مختلف رادیو با استقرار واحدهای سیار در نقاط مختلف شهر از این رویداد تاریخی گزارش های زنده و مستقیم منعکس کردند.
صوفی حضور 64 درصدی واجدین شرایط در انتخابات را افتخاری بزرگ برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مسلمانان جهان دانست و گفت: باید از مردم به خاطر این حضور آگاهانه قدردانی کنیم.
معاون صدا تصریح کرد: حضور خیره کننده و چشمگیر مردم عزیزمان در انتخابات مجلس، برگ زرین دیگری برای دفتر نظام مقدس جمهوری اسلامی افزود و دشمنان کشورمان را به شدت مایوس کرد.
صوفی با بیان اینکه این حضور نقطه عطفی برای رادیو و تاریخ ملت است، ابراز داشت: رادیو نقش انکارناپذیری در خلق این حماسه ملی داشت.
معاون صدای رسانه ملی با تاکید بر اینکه موضوعات و مناسبتهای ویژه ای همچون دهه فجر، انتخابات، محرم، رمضان و نوروز، قله های توجه رسانه است ، یادآور شد: برای هرچه بهتر شدن این گونه برنامه ها، با برگزاری جشنواره های گوناگون تلاش می کنیم تا با ایجاد فضایی رقابتی برنامه هایی ارزنده داشته باشیم و از سازندگان و عوامل برنامه نیز تقدیر شود.
وی خاطرنشان کرد: تولید برنامه های مناسبتی از موضوعات مهم و تاکیدات رسانه است و در سالهای آینده هم این برنامه ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.
معاون صدای رسانه ملی خواستار تولید، و پخش برنامه های شاداب و با طراوت برای نوروز 91 شد و تاکید کرد: باید برنامه های 12 اسفند ماه به برنامه های نوروزی پیوند خورده وشنوندگان در این روزها برنامه های شادی را از رادیو بشنوند.
معرفی و اهدای جوایز برگزیدگان جشنواره تولیدات رادیویی
در جشنواره تولیدات رادیویی، 47 اثر رادیویی از شبکه های مختلف رادیو برگزیده و به عنوان منتخب جشنواره معرفی شدند.
در بخش برنامه ها، برنامه صبح انقلاب، در جستجوی سیمرغ، نقش اول و فرهنگ مردم از رادیو ایران، برنامه های حسین مردی بیرون از قاب از رادیو اقتصاد، کافه رادیو از رادیو جوان، برنامه های یک روز یک کتاب و روایت بندگی از رادیو سلامت، برنامه پرنیان از رادیو صدای آشنا، برنامه های مجله فرهنگی، زمزمه اشک، سی سال سینما و بامداد فرهنگی از رادیو فرهنگ، برنامه های قرآن کربلا، کتاب انقلاب و مهر تابان از رادیو قرآن و کتاب هفته از رادیو گفتگو، عنوان بهترین برنامه های جشنواره را به خود اختصاص دادند.
در بخش گویندگی هم نرگس اصفهانی از رادیو صدای آشنا،ملیحه کیان و راضیه گردکاهد از رادیو فرهنگ، مریم گل ساز از رادیو سلامت، مهدی دادجو از رادیو تهران، حسین شریفی از رادیو ورزش، امیر محمد یار احمدی از رادیو نمایش،هادی صلح جو از رادیو قرآن، سعیده سلطانی از رادیو ایران و سمانه حیدرزاده از رادیو تهران به عنوان برگزیده معرفی شدند.
در بخش تهیه کنندگی هم ملیحه کیان و محمدرضا میرحسین از رادیو تهران، ناهید گودرزی از رادیو ایران، سید مهدی رکنی و پرویز جمالی از رادیو معارف، فرهاد دهنوی از رادیو گفتگو، نورالدین سجادی از رادیو قرآن، مهدی دادجو از رادیو نمایش،مهدی شاهرضایی از رادیو جوان، فرامرز علی خانی از رادیو فرهنگ رتبه های برتر را کسب کردند.
دهه فجر، محرم، کتاب و کتاب خوانی، فرهنگ دینی، مشاعره، مستند و صبح گاهی محور برنامه و تولیدات راه یافته به جشنواره امسال رادیو بودند.
برگزیدگان این جشنواره لوح تقدیر و جوایز خود را از دست محمدحسین صوفی معاون صدای رسانه ملی دریافت کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد