رئیس انجمن علمی شتر کشور:

تولید سالانه 9 هزار تن شیر شتر در کشور

توسعه شترداری در سمنان

رئیس مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سمنان از توسعه شترداری در این استان با تصویب دولت خبر داد.
کد خبر: ۴۱۴۷۰۷

به گزارش فارس، نصرت‌الله حسنی به مصوبه هیات دولت در خصوص توسعه شترداری در استان سمنان و اختصاص اعتبار و تسهیلات در خور توجه به آن اشاره و بر لزوم مشارکت فعال شترداران،‌ تلاش مضاعف عملی کارشناسان و همگامی بین بخش‌های مختلف تحقیق و اجراتاکید کرد.

وی گفت: طرح ملی توسعه شترداری در استان سمنان با اعتبار 100 میلیارد تومان اجرا می‌شود و تحقیقات مربوط به آن به مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سمنان واگذار شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ریگان نیز گفت: شهرستان ریگان توان تامین گوشت شتر استان کرمان را دارد.

حجت‌الله جعفری افزود: با توجه به شروع فصل گرما و فعالیت کنه‌ها و دیگر انگل‌های خارجی، تعداد 520 نفر شتر و بیش از 5 هزار متر مربع جایگاه شتر سم‌پاشی شده است و این اقدام تا پایان سال ادامه می‌یابد.

وی بیان کرد: با توجه به کیفیت غذایی گوشت شتر، ارزش اقتصادی و بالا بودن میزان تقاضای آن امیدواریم با راه‌اندازی کشتارگاه دام در شهرستان ریگان فرصت مناسبی برای تامین گوشت شتر مورد نیاز این شهرستان و دیگر مناطق مورد تقاضا فراهم شود.

در شهرستان ریگان بیش از 2 هزار نفر شتر نگهداری می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها