مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران:

خط آهن تبریز ــ سلماس برقی می‌شود

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: خط آهن تبریز ــ سلماس برقی می‌شود.
کد خبر: ۴۱۴۵۰۸

 صاحب محمدی  روز شنبه در حاشیه بازدید از مسیر خط آهن تبریز ــ سلماس، در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود: مطالعه عملیات اجرایی این طرح به محض تامین اعتبار با مشارکت یک شرکت خارجی در حدفاصل ایستگاه صوفیان تا ایستگاه سلماس آغاز می‌شود.

وی، با بیان این‌که برای اجرای این پروژه 120 کیلومتری، یکهزار و 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز است، گفت: با اجرای این طرح علاوه بر افزایش سرعت قطارها، امکان هدایت و نظارت الکترونیکی بر خطوط نیز فراهم می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به احداث 750 کیلومتر شبکه ریلی در کشور اظهارکرد: با اقدامات انجام شده، میزان ساخت شبکه ریلی در کشور را از 150 کیلومتر به 250 کیلومتر در سال افزایش داده ایم.

محمدی افزود: با برنامه ریزیهای انجام گرفته این میزان به یکهزار کیلومتر در سال ارتقا می‌یابد.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که 65 درصد ساخت واگن‌های باری بومی سازی شده است، گفت: با اقدامات انجام شده در بخش واگن‌های مسافربری نیز در آینده نزدیک بیش از 50 درصد این ناوگان در داخل کشور تولید خواهد شد.

وی، در ادامه با بیان این‌که امسال 14 هزار میلیارد ریال در شبکه ریلی کشور سرمایه‌گذاری می‌شود، افزود: از این میزان هشت هزار میلیارد ریال برای احداث شبکه‌های ریلی جدید و دو خطه کردن خطوط اختصاص می‌یابد و مابقی اعتبار نیز برای بازسازی و تقویت ناوگان ریلی هزینه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها