محمدیان که در صف طولانی خرید پنیر ایستاده است و همزمان قیمت چند کوپن را برای فروش می پرسد، می گوید: عجیب است که در چنین شرایطی دولت هیچ توجهی به وضعیت مردم ندارد. اگر مردم صبح تا شب هم کار کنند، نمی توانند با این وضعیت حتی کرایه خانه خود را به طور کامل پرداخت کنند.
از سوی دیگر لشکری ، دبیر بازنشسته درخصوص گرانی قیمتها در سال جدید گفت : مسوول
گرانی های اخیر دولت است . دولت به مردم قول داده بود مانع از کمبود و گرانی بسیاری از کالاهاشود; اما به وعده خود عمل نکرد. به عنوان مثال وزیر بازرگانی اعلام کرده بود نمی گذاریم مرغ گران شود ، اما 400 تومان گران تر شده است .
وی با یادآوری این که دولت باید قیمتها را کنترل کند، اظهار کرد: دولت باید شرایطی را فراهم کند که جلوی گرانفروشی گرفته شود و مغازه های متخلفان بسته شود.
دولت موجب این لجام گسیختگی است
در همین حال گروهی از فروشندگان ارزاق و کالاهای عمومی نیز بر این باورند که اقدامات دولت باعث به وجود آمدن وضعیت لجام گسیخته و افزایش عمومی قیمتها شده است .
کامیار سلطانی ، فروشنده مرغ درخصوص رشد قیمت مرغ به خبرنگار ما گفت : قیمت یک کیلومرغ قبل از عید حدود 1350 تومان بود که به 1800 تومان رسید.
وی با اشاره به این که دلیل گرانی مرغ، عدم صرفه تولید آن برای مرغداران است ، افزود: همه ساله قیمت کالاها بعد از عید گران می شود، اما مردم نباید به بهای بالای کالاها تن بدهند. اگر مردم کالای گران نخرند، دست گرانفروشان کوتاه می شود.
این فروشنده با اشاره به این که تنها درصدی از فروش نصیب فروشندگان می شود، خاطرنشان کرد: سازمان تعزیرات و دامپزشکی باید بر قیمت مرغ و گوشت نظارت کنند. چنانچه دولت به مرغداران یارانه بدهد ، آنها نیز می توانند قیمت های خود را کاهش دهند.