ریزگرد ها طعم عسل را تلخ کردند

بروز پدیده گرد و غبار که طی سال‌های اخیر روند افزایشی به خود گرفته و شهرهای غربی و جنوب غربی کشور را به نوعی درگیر خود ساخته است، علاوه بر تاثیر مخرب بر سلامت و روان شهروندان، روی کیفیت محصولات باغی، کشاورزی و دامداری نیز تاثیر منفی گذاشته است.
کد خبر: ۳۹۶۵۰۸

به گزارش فارس عسل ازجمله این محصولات تولیدی است که بر اثر شدت یافتن ریزگردها دچار آسیب شده است.به گفته مدیرکل منابع طبیعی استان همدان، با نشستن خاک روی گیاهان و گل‌ها، زندگی زنبور عسل دچار اختلال شده است.

محمدرضا همتی افزود: پدیده گرد و غبار باعث لخت شدن زمین و از بین رفتن پوشش گیاهی آن می‌شود. این پدیده روزنه‌های گیاه را می‌پوشاند و باعث می‌شود تبخیر و تعرق، غذاسازی و تنفس گیاه دچار مشکل شده و تا حدودی رشد آن متوقف شود.

 مدیرکل منابع طبیعی استان همدان ادامه داد: این پدیده علاوه بر اختلال در تولیدمثل و گرده‌‌افشانی گیاهان با نشستن خاک روی گیاهان و گل‌ها، زندگی حشرات مفیدی مثل زنبور عسل را مختل می‌کند.

وی با اشاره به این که در برخی مناطق استان‌های غربی که رطوبت زیاد است، گرد و غبار مانند سیمان مانع از رسیدن هوا و نور به گیاهان می‌شود، افزود: متاسفانه برخی خسارت‌های ناشی از پدیده گرد و غبار بر محیط زیست و منابع طبیعی، قابل جبران نیست و حتی این پدیده باعث می‌شود تولید ماده زنده در گیاهان کم ‌شود. مدیرکل دامپزشکی استان ایلام نیز گفت: بارش شدید گرد و غبار از کمیت و کیفیت عسل مرغوب ایلام کاسته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها