همزمان با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها

قیمت اغلب خودروها کاهش یافته است

وزیر صنایع و معادن گفت: در مدت اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها ، برخی از شرکت‌های خودروسازی تخفیف‌های قابل توجهی اعلام کردند و بقیه هم براساس برنامه‌ای که دارند، در حال اقدام برای کاهش قیمت انواع خودرو هستند.
کد خبر: ۳۸۳۶۸۵

به گزارش ایرنا، علی اکبر محرابیان با اشاره به طرح‌هایی که برای کاهش قیمت خودرو بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرایی شده است ، اظهار داشت: برنامه کاهش قیمت خودرو پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به طور عام طرح خودروسازان بوده است.

وی افزود: با توجه به اینکه با اجرای این قانون دهک‌های قابل توجهی از جامعه ما توانمند می‌شوند و امکان خرید خودرو برای آنها فراهم می شود، برنامه خودروسازان این است که با تولید بیشتر در واقع بتوانند سودهایی را که پیش بینی کردند، محقق کنند.

محرابیان تصریح کرد: در مدت اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها ، برخی از شرکت های خودروسازی تخفیف‌های قابل توجهی اعلام کردند و بقیه هم براساس برنامه‌ای که دارند ، در حال اقدام برای کاهش قیمت انواع خودرو هستند.

وزیر صنایع و معادن اضافه کرد: البته با توجه به اعلام آمادگی شرکت‌های خودروسازی تاکنون در اغلب خودروها تخفیف‌هایی اعمال شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها