در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس ، سرمایه گذاران بین المللی نگران تصمیمات دولت چین برای کاهش نرخ تورم و کاهش احتمالی رشد اقتصادی این کشور تا پایان سال 2010 هستند. نرخ تورم چین طی ماه اکتبر به بالاترین حد خود در 25 ماه اخیر رسیده است.
بحران کسری بودجه و بدهی ایرلند نیز وارد مرحله تازه ای شده است و مذاکرات مقام های ایرلند با مقام های اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول برای اعطای کمک های چند میلیارد یورویی به این کشور آغاز شده است.
بر اساس این گزارش ، قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک برای تحویل در ماه دسامبر با 31 سنت کاهش به کمتر از 81.54 دلار رسید. قیمت نفت روز پنجشنبه با 1.41 دلار افزایش به بیش از 81.85 دلار رسیده بود.
تشدید بحران بخش مسکن ایرلند دولت این کشور را مجبور کرد تا سه بانک از شش بانک بزرگ این کشور را ملی کند. برخی از کارشناسان اقتصادی بر این باورند که قیمت جهانی نفت تا پایان سال 2010 به بیش از 80 تا 85 دلار خواهد رسید.
به اعتقاد کارشناسان افزایش قیمت جهانی انرژی چالش بزرگی برای رشد و رونق اقتصادی کشورهای توسعه یافته و صنعتی خواهد بود. به ازای هر ده دلار افزایش قیمت نفت هزینه خانوارهای آمریکایی برای خرید سوخت 25 میلیارد دلار در سال افزایش خواهد یافت.
در بازار لندن نیز هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 34 سنت کاهش به 84.71 دلار رسید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: