
مرحله 20 امتیازی
در اولین روز از مرداد ماه 1352 در تهران به دنیا آمدم و پس از تحصیلات متوسطه، با ورود به دانشگاه موفق به گرفتن مدرک کارشناسی در رشته گرافیک شدم.
مرحله 15 امتیازی
همکاری من با سازمان صداوسیما از سال 73 آغاز شد؛ اول به عنوان گزارشگر و بعد بازیگر رادیو.
مدت 5 سال هم در برنامه عصر جمعه با رادیو با تیپهایی مثل گلپسر، غلام واکسی و ننه بلقیس بازی کردم.
مرحله 10 امتیازی
آغاز همکاری من با تلویزیون هم به سال 73 باز میگردد که در برنامه ما و شما، محصول گروه کودک و نوجوان شبکه یک سیما که مختص کارتونهای درخواستی بود، صدای عروسکها را درمیآوردم و به عنوان مجری، کارتونهای درخواستی را اعلام میکردم.
مرحله 5 امتیازی
هنوز مرا نشناختهاید! ای بابا من چه کار کنم از دست شما؟ من همان آدمی هستم که همیشه لباسهای شاد و رنگی میپوشم. همانی که عید سال 79 برنامه تورنگ و پورنگ را اجرا کردم. همانی که الان با امیرمحمد برنامه اجرا میکنم. همانی که شماها را دوست دارد، موهاش کوتاست و شلواربندی میپوشد. دیگر چطوری خودم را معرفی کنم؟ خسته شدم از بس از خودم تعریف کردم. دیوانه شدم. الان داد میزنم و میگویم من ..... هستم!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم