خرید 6 میلیون تن گندم از کشاورزان

گروه اقتصاد: میزان خرید گندم در ایران از مرز 6 میلیون تن گذشت. به گزارش واحد مرکزی خبر، سخنگوی وزارت جهاد کشاورزی گفت:‌میزان خرید گندم در مقطع کنونی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تاکنون 70 درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۲۶۸۵۶۵

انصاری‌فرد پیش‌بینی کرد تا پایان فصل،‌ میزان خرید گندم در ایران به مرز 10 میلیون تن برسد. سخنگوی وزارت جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد با تحقق این امر زمینه خودکفایی مجدد کشور در تولید گندم و آغاز صادرات این محصول فراهم شود.

انصاری‌فرد همچنین با اشاره به پیشرفت خوب در زمینه ساخت سیلوهای لازم برای ذخیره‌سازی گندم در 2 سال گذشته، تصریح کرد: با افزایش مشارکت بخش خصوصی، ایران انحصار سیلوسازی دنیا را از دست آمریکا و روسیه خارج کرد.

سخنگوی وزارت جهاد کشاورزی همچنین از ذخیره‌سازی گوشت قرمز و سفید و دیگر مایحتاج مردم برای جلوگیری از ایجاد تورم در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: براساس این طرح، گوشت مرغ با قیمت 2050 تومان و گوشت قرمز با قیمت 5000 تومان با کیفیت گوشت‌های موجود در بازار عرضه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها