«جزیره شاتر» سال آینده اکران می‌شود

«جزیره شاتر» جدید ترین فیلم مارتین اسکورسیزی و محصول مشترک کمپانی پارامونت و کلمبیا ، اکتبر سال آینده در سینماهای آمریکا اکران می شود. فیلمبرداری این فیلم از اوسط فروردین ماه در ایالت ماساچوست آمریکا آغاز شده است.
کد خبر: ۱۸۰۲۶۸

به گزارش coming soon ، فیلم سینمایی «جزیره شاتر» به کارگردانی مارتین اسکورسیزی اکتبر 2009 در سینماهای آمریکا اکران می شود. این فیلم محصول مشترک دو کمپانی بزرگ پارامونت و کلمبیاست و داستان آن از رمان سال 2004 "دنیس لهان" به همین نام، اقتباس شده است.

داستان این فیلم در سال 1954 به وقوع می‌پیوندد و درباره یک دیوانه زنجیری است که زنان را به قتل‌رسانده و از تیمارستان به جزیزه شاتر می‌گریزد.

دی‌کاپریو در این فیلم درام در نقش یک مارشال آمریکایی به نام تدی دنیلز، ایفای نقش می‌کند، که به همراه مارک روفالو برای تحقیق درباره این موضوع به جزیره ای در ماساچوست می روند.

همچنین امیلی مورتیمر و جکی ارل هیلی در «جزیره شاتر» نقش دو بیمار روانی را به عهده دارند و ماکس وون سیدو، بازیگر صاحب نام سوئدی نقش یکی از پزشکان بیمارستان را بازی می‌کند.

بن کینگزلی، میشل ویلیامز و پاتریکا کلارکسن دیگر بازیگران این فیلم هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها