قلب میلان از تپش ایستاد
فرانکو بارزی، اسطوره‌ای که وفاداری را معنا کرد

قلب میلان از تپش ایستاد

احتمالا بعضی از بازی‌های لیگ برتر با تماشاگر است

دربی دوباره خارج از تهران!

بال
 رقابت‌های لیگ برتر از ۲۳ مردادماه آغاز می‌شود. فصل جدید، فشرده خواهد بود. در تقویم رقابت‌ها، جای خالی وجود ندارد و مسئولان سازمان لیگ در تلاش هستند تا بازی‌ها منظم برگزار شود، در غیر این‌صورت برنامه به‌هم می‌ریزد.
کد خبر: ۱۵۶۱۹۱۹

امسال هم بازی‌های آسیایی ناگویا برگزار می‌شود و هم رقابت‌های جام ملت‌های آسیا. یعنی رقابت‌های لیگ برتر به‌شدت تحت تأثیر این مسابقات قرار دارد. حسین عبدی، سرمربی تیم ملی امید از فدراسیون درخواست کرده تا تیم کامل را زودتر در اختیار داشته باشد. اکثر بازیکنان مدنظر او برای حضور در رقابت‌های آسیایی، لیگ‌برتری هستند و در این میان چند بازیکن بزرگسال ازجمله علیرضا بیرانوند و امیرحسین حسین‌زاده را هم از تراکتور می‌خواهد. جمع کردن تیم او تبدیل به یکی از دغدغه‌های فدراسیون فوتبال شده است. به هر حال تیم‌های لیگ برتری ترجیح می‌دهند بازیکنان جوان و تاپ‌شان در لیگ بازی کند تا این‌که زمان نسبتا زیادی همراه با تیم امید باشند. از سویی فدراسیون در تلاش است پایان نیم‌فصل اول لیگ به شروع رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در کشور عربستان بخورد. تیم ملی تا آن زمان دو فیفادی در پیش دارد و می‌خواهد پنج بازی دوستانه برگزار کند. حدود ۱۰ روز قبل از مسابقات هم ملی‌پوشان به اردوی نهایی می‌روند و در آنجا دو دیدار دوستانه خواهند داشت. 
 فعلا با تماشاگر!
مسابقات لیگ برتر امسال ۱۸ تیمی شده و طبق توافق صورت گرفته با باشگاه‌ها، در پایان فصل چهار تیم به دسته پایین‌تر سقوط و تنها دو تیم از لیگ یک صعود خواهند کرد؛ بنابراین لیگ امسال گلادیاتوروارانه برگزار می‌شود و تیم‌ها برای بقا دست به هر کاری می‌زنند. شاید همین موضوع باعث شود تا زیبایی خیلی از مسابقات از بین برود چراکه خیلی‌ها برای نباختن می‌آیند. بدون تماشاگر بودن بازی‌ها نیز قطعا روی کیفیت مسابقات اثر خواهد گذاشت. البته طبق اطلاعات جدیدی که روزنامه جام‌جم به‌دست آورده، احتمالا بعضی از مسابقات با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد. قرار است جلساتی در این زمینه برگزار شود ولی در نهایت همه‌چیز به استان‌ها واگذار خواهد شد. اخبار جدید حکایت از آن دارد فدراسیون خواهان حضور تماشاگران است. دولت نیز چراغ سبز نشان داده است؛ بنابراین بازی بدون تماشاگر فعلا منتفی است مگر این‌که تا زمان شروع مسابقات اتفاق خاصی بیفتد. در این میان مربیان و بازیکنان هم از سازمان لیگ خواسته‌اند روی این تصمیم پافشاری کند. به‌تازگی علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی هم با انتشار یک استوری از مسئولان خواسته بود بازی‌ها حتما با تماشاگر باشد. 
 دربی خارج از تهران
در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر دیدار رفت دربی برگزار خواهد شد. این بازی به احتمال فراوان به خارج از تهران می‌رود. استقلال و پرسپولیس دوباره مسئولان را برای آماده‌سازی ورزشگاه آزادی تحت فشار گذاشته‌اند. شرکت تجهیز و توسعه هم زمان دقیقی برای آماده‌سازی این ورزشگاه اعلام نکرده است. یکی از مسئولان پرسپولیس دیروز گفت شنیده‌اند آزادی به نیم‌فصل لیگ می‌رسد، اما منابع خبری در فدراسیون اعلام کردند زمان آماده‌سازی این ورزشگاه، پایان فصل جدید و شروع فصل بعدی است؛ بنابراین به احتمال ۹۹ درصد خبری از برگزاری بازی‌های استقلال و پرسپولیس در فصل جدید در ورزشگاه آزادی نیست. حالا این سؤال پیش می‌آید: دربی در کدام ورزشگاه برگزار می‌شود؟ در تهران هیچ ورزشگاهی وجود ندارد که ظرفیت برگزاری این مسابقه را داشته باشد. در خارج از تهران نیز چند گزینه ازجمله ورزشگاه پارس شیراز و نقش‌جهان اصفهان می‌توانند جزو گزینه‌ها باشند. البته در گذشته در اراک و قزوین هم دربی برگزار شده است. مسئولان یک هفته پیش از برگزاری دربی تصمیم نهایی را درباره میزبان این مسابقه خواهند گرفت. 
 همکاری باشگاه‌ها
لیگ امسال نیاز به همراهی و همیاری باشگاه‌ها دارد. به دلیل تقویم فشرده و همین‌طور بازی‌های بین‌المللی که شامل رقابت‌های لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان هم می‌شود، احتمالا بازی‌ها نهایتا هر پنج روز یک بار برگزار می‌شود. فدراسیون فوتبال از همین حالا به باشگاه‌ها اعلام کرده باید همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند. فعلا همه‌چیز عادی به نظر می‌رسد و باید دید در زمان برگزاری مسابقات چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها