به گزارش جام جم آنلاین،سردار جواد تقوی، اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری و مقابله با پدیده شوم احتکار، مأموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل گزارشهایی مبنی بر احتکار کالاهای اساسی در یک انبار در شهر اردبیل دریافت کردند.
وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با انجام تحقیقات میدانی و بررسیهای تخصصی از صحت گزارشهای دریافتی اطمینان حاصل و پس از هماهنگی قضائی و با همراهی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت به محل اعزام و موفق شدند در بازرسیهای به عمل آمده ۵ تن برنج، ۳۰۰ کیلو قند و یک تن نخود کشف کنند.
فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه کشفیات به دست آمده به صورت غیرقانونی دپو و احتکار شده بود؛ گفت: ارزش احتکار کشف شده برابر اظهار نظر کارشناسان ۵ میلیارد و ۸۲۰ میلیون ریال است.
سردار تقوی تصریح کرد: فرد محتکر با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفتوگو با جامجم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس