گروهی از دانشجویان مهندسی دانشگاه جان هاپکینز چسب نواری خوراکی ابداع کرده اند که از باز شدن ساندویچ جلوگیری می کند.
کد خبر: ۱۳۶۷۲۱۷

به گزارش جام جم آنلاین، این ابداع که «چسب طعم دار» (Tastee Tape) نام گرفته در حقیقت یک نوار چسبنده خوراکی است که برای نگهداشتن ساندویچ بوریتو در یک حالت طراحی شده است.

تایلر گوراینو رهبر این پروژه می گوید: «چسب طعم دار» به کاربر اجازه می دهد تا با اعتماد کامل ساندویچ تورتیلا را بخورد و بدون اینکه محتوای آن بیرون بریزد، از آن لذت ببرد.

نوار چسب خوراکی در حقیقت شامل داربست فیبری خوراکی و یک ماده چسبنده ارگانیک است.

گوارینو در این باره می گوید: ما نخست درباره پژوهش های مربوط به نوار و انواع مختلف چسب آموختیم و در مرحله بعد به دنبال راهی برای یافتن نمونه خوراکی بودیم.

این گروه از محققان قبل از تصمیم گیری درباره محتوای نهایی چسب خوراکی، ترکیبات مختلفی را بررسی کردند.

نوار چسب مذکور علاوه بر خوراکی و ایمن بودن، دارای کشش است و می تواند محتوای ساندویچ بوریتو یا تاکو را کنارهم نگه دارد.

از آنجا که محققان قصد دارند حق امتیاز این محصول را ثبت کنند، هنوز فرمول اصلی آن را فاش نکرده است.

منبع: مهر

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
راویان زینبی (س)

واکاوی نقش زنان در انتقال فرهنگ عاشورا در گفت‌وگو با یک پژوهشگر مسائل دینی

راویان زینبی (س)

نیازمندی ها