به گزارش جام جم، سرهنگ " محمد قاسم طرهانی " در این باره اظهار داشت: در پی شرارت ۴ جوان و ایجاد ترافیک شدید و عربده کشی و مزاحمت برای شهروندان در حوزه کلانتری 146 حکیمیه رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران کلانتری قرار گرفت.
وی افزود: ماموران کلانتری پس از دریافت این اطلاعات مهم بلافاصله به محل مذکور اعزام شدند و اقدامات اولیه را آغاز کردند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: ماموران کلانتری با شلیک چند تیر هوایی و فنون رزمی هر ۴ شرور قمه کش را که به خودرو شهروندان آسیب رسانده بودند زمینگیر و دستگیر کردند.
وی افزود: متهمان در بازجویی های فنی صراحتا به تخریب خودرو شهروندان و شرارت با سلاح سرد در خیابان اعتراف کردند.
سرهنگ طرهانی با بیان اینکه امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و با مخلان نظم و امنیت شهروندان به جد برخورد خواهد شد در پایان خاطرنشان کرد: شاکیان شناسایی و پرونده متهمان جهت سیرمراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد