همچنین پورطهماسب ، مدیرکل خزانه وزارت امور اقتصادی و دارایی با تشریح آیین نامه و روش جدید پرداخت حقوق کارمندان گفت: ردیف های حقوقی که از سوی وزارت اقتصاد پرداخت می شود، عبارت از حقوق و مزایای مستمر کارکنان رسمی و پیمانی اعم از حقوق ، انواع فوق العاده های مستمر، حق عائله مندی ، اولاد و پاداش پایان سال (عیدی) شاغلان و کسور بازنشستگی و حقوق بیمه و حق درمان سهم دولت است.
وی افزود: در همین حال فوق العاده های غیرمستمر کارکنان شامل اضافه کار ساعتی ، حق التدریس معلمان آموزش و پرورش ، حق التدریس و حق التحقیق اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و تحقیقاتی و پژوهشی ، کارکنان وظیفه ، عیدی پایان سال و عائله مندی بازنشستگان و مستمری بگیران در حساب پس انداز صندوق ذخیره فرهنگیان ، پاداش پایان خدمت و مرخصی های استحقاقی استفاده نشده بازنشستگان ، پاداش و مرخصی مناطق محروم و...به وسیله اعتبارات جاری و عادی خود دستگاه ها پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: البته دستگاه ها باید متعهد باشند که برای پرداخت های یاد شده تا پایان سال با هیچ گونه کسری اعتبار مواجه نشوند، چراکه در این صورت ، اعتبار اضافی به دستگاه قابل پرداخت نخواهد بود.
پورطهماسب تصریح کرد: دستگاه های اجرایی ملی و استانی موظفند فهرست یا لوح فشرده حقوق و فوق العاده های مستمر و حق عائله مندی و اولاد کارمندان را به صورت ماهیانه به همراه مطالبات پرداخت نشده سال (86تفاوت احکام سال86)و کسور بازنشستگی و حق بیمه و حق درمان سهم دولت و سایر کسور با ذکر کد ملی آنان و تغییراتی که در ماه ایجاد می شود، حداکثر تا بیستم هر ماه تهیه و به وزارت اقتصاد تسلیم کنند.
وی افزود: وزارت اقتصاد و خزانه داری کل نیز مبالغ مربوط به مالیات ، کسور بازنشستگی سهم دولت و کارکنان و حق بیمه تامین اجتماعی را کسر و چک مربوطه را در وجه بانکی که دستگاه اعلام کرده و حساب کارکنان در آن قرار دارد، صادر می کند.
وی تصریح کرد: عملیات یاد شده طوری طراحی می شود که حداکثر تا بیست و هشتم هر ماه حقوق کارمندان قابل پرداخت باشد.
وی افزود: درباره مابه التفاوت افزایش حقوق های سال 86در پایان اردیبهشت نیز به همین روال عمل خواهد شد.
به گزاش هفته نامه اخبار اقتصاد و دارایی ، وی در گردهمایی معاونان هزینه استان ها گفت: در میان دستگاه ها، وزارت اطلاعات و نیروهای مسلح از این مقررات مستثنا هستند و پرداخت حقوق آنها به روش سابق انجام می شود.