در ادامه به طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی با سركه خواهیم پرداخت.
مواد اولیه
مایه پنیر:
نصف فنجان
آب:
نصف فنجان
شیر پرچرب:
۵فنجان
سركه:
۳قاشق چایخوری
طرز تهیه
شیر را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و حدود نیم ساعت میجوشانیم. سركه را با كمی آب مخلوط و رقیقكرده و در دو مرحله به شیر اضافه میكنیم.
بعد از یك ربع جوشیدن، مایهپنیر را با كمی آب مخلوط كرده و به مایع اضافه میكنیم. ۱۵دقیقه دیگر هم شیر را جوشانده و طی این مراحل مدام مایع را باید هم بزنیم.
در مرحله بعد حدود ۱۵دقیقه بدون هم زدن شیر، قابلمه را روی حرارت كم میگذاریم تا شیر دلمهبسته و سفت شود سپس قابلمه را در یك ظرف پر از آب قرار میدهیم تا خنك شود یا قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا كمكم خنك شود.
بعد دوباره قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا به نقطه جوش برسد و حدود یك ربع بجوشد. سپس آن را در یك تنظیف تمیز ریخته و كامل آب اضافهاش را میگیریم سپس تكه های پنیر را رنده درشت كرده و در قابلمهای ریخته و روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا ذوب شود.
فقط باید مراقب باشیم رنگش عوض نشود. بعد از روی حرارت برداشته و وقتی خنك شد آن را ورز داده و به شكل توپكهای كوچكی درآورده و در ظرف آب نمكی كه از قبل آماده كردهایم، میگذاریم و در نهایت پنیر بهدست آمده را در فریزر قرار میدهیم و هربار به اندازه نیاز درآورده و در غذاهای مختلف استفاده میكنیم.
تکات آشپزی
*در مرحله دوم كه پنیر را روی حرارت میگذاریم اگر بیشتر از ۲۰دقیقه بجوشد حالت كشدار آن از بین میرود.
*برای حرارت دادن پنیر رندهشده میتوانیم آن را در ماكروفر هم قرار دهیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد