مهمانی میوه‌ ها
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

مهمانی میوه‌ ها

طرز تهیه میرزاقاسمی؛

گیلان را به خانه بیاورید!

میرزا قاسمی غذای خوشمزه‌ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می‌شود.
میرزا قاسمی غذای خوشمزه‌ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می‌شود.
کد خبر: ۱۳۲۳۷۳۴

به گزارش جام جم آنلاین، غذایی که بسیار راحت و سریع طبخ میشود و طعم جذابش از یادتان نخواهد رفت.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

بادمجان: ۵ عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه: ۲ عدد
سیر: یک بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن و فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی:

۱. در ابتدا بادمجان‌ها را کباب می‌کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان‌ها را جدا می‌کنیم. پس از آن بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم.

۲. حال نوبت به گوجه‌ها می‌رسد. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می‌گیریم و سپس خرد می‌کنیم.

۳. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است می‌ریزیم تا کمی سیرها سرخ شود.

۴. سپس بادمجان‌ها و گوجه‌های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می‌دهیم.

۵. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می‌دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ‌ها را شکسته و مخلوط می‌کنیم و انقدر هم می‌زنیم تا بسته شده و سرخ شود

۶. بعد بادمجان‌ها و تخم مرغ‌ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می‌کنیم.

۷. می‌توانید تخم مرغ را جدا نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها